Caută
Close this search box.

Servicii

DTH International

0 +
Candidati

Recrutare muncitori Asia

Managmentul forței de muncă implică o abordare cât mai personală și profesionistă, pentru a face față cu succes  provocărilor legate de nevoia acută de forță de muncă specializată, accesibilă. pentru piața din România. Serviciile noastre vă oferă flexibilitatea de a recruta muncitori cu experiență, când și unde aveți nevoie.

DTH Internațional – agenție de recrutare și plasare a forței de muncă din Asia, are ca scop principal sprijinirea candidaților și companiilor să obțină succes într-o varietate de sectoare de activitate.

Vă oferim servicii și soluții complete de recrutare și plasare a muncitorilor din tările asiatice, de la definirea cu exactitate a postului și a atribuțiilor candidatului dorit, asistență pas cu pas în procesul de selecție, intervievare și încheiere a contractului de muncă.

Consultanții noștri vor analiza specificul companiei, vor evalua echipa de lucrători, vor face un bilanț complet al forței de muncă de care dispuneți și vor utiliza metode de căutare proprii și tehnologii avansate de recrutare a muncitorilor din Asia. În cele din urmă, vor identifica cei mai calificați candidați potriviți pentru afacerea dumneavoastră și vor oferi suport deplin în obținerea documentelor.

Companiile vor beneficia de consultanță atât în recrutarea personalului, cât și în completarea formularelor, în timp ce candidații vor fi susținuți pe întreaga durată a procesului de recrutare și tranziție în România.

Selecție și recrutare

DTH Internațional, agenția de recrutare și plasare  forță de muncă din Asia, furnizează servicii complexe de selectare și plasare a muncitorilor, atât calificați cât și necalificați, pentru o arie de domenii diverse.

Cunoștințele și instrumentele necesare pentru o gamă variată de industrii și tipologii de candidați fac din DTH Internațional  partenerul ideal pentru obținerea succesului afacerii dumneavoastră.

Profesioniștii noștri creează profilul candidatului, garantând calitatea procesului de recrutare, convinși fiind că selecția are la bază cele mai bune candidaturi. Întregul proces are la bază interacțiunea directă  în țara de proveniență a potențialilor angajați. Angajații sunt aleși direct de specialiștii noștri, în urma unui interviu, a unui test de limbă engleză și a unor probe practice (unde este cazul).

Alegând DTH Internațional, vă puteți bucura de servicii de înaltă calitate în ceea ce privește recrutarea de personal din Asia, rezultatul  urmărit de noi fiind  plasarea cât mai exactă  a candidaților cei mai potriviți pentru cerințele fiecărei firme cu care colaborăm.

Echipa DTH Internațional, echipă multi-culturală, vă poate oferi consultanță la cel mai înalt nivel de calitate și profesionalism. Înțelegem complexitățile dinamicii umane la locul de muncă, motiv pentru care portofoliul nostru de servicii este unul extins. Ne ocupăm de recrutare și plasare forță de muncă din Asia, din etapele inițiale și până la semnarea contractelor de angajare, de consultanță, obținere acte, mediere și facilitarea integrării noilor angajați în firmele unde sunt plasați.

Activitatea noastră este bazată pe aducerea în țară a muncitorilor din Nepal, Sri Lanka, Maroc, India, iar obiectivele angajatorilor, cât și ale candidaților, devin obiectivele noastre. Deoarece întreaga noastră activitate este desfășurată într-o manieră personală, pentru noi, fiecare succes al dumneavoastră este și un succes al nostru.

Muncitorii din țările asiatice, atât cei calificați cât și cei necalificați dau dovadă de voință, ambiția de a reuși la locul de muncă, loialitate, perseverență și implicare, iar toate acestea nu fac decât să adauge plusvaloare afacerii dumneavoastră.

Consultanță

Niciodată nu a fost mai ușor să vă conectați cu oameni din întreaga lume. Această conexiune facilă înseamnă mai multe oportunități de afaceri, prosperitate și performanță. Aceste posibilități trebuie valorificate la maximum.

Echipa  DTH Internațional este pregătită pentru a răspunde la toate întrebările și posibilele neclarități în ceea ce privește angajarea muncitorilor străini.

Prin cunoștințele din domeniul legislative și prin conexiunile ce pot facilita procesul de acomodare al muncitorilor, vă stăm la dispoziție pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește afacerea dumneavoastră.

Oferim consultanță și suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare a forței de muncă, atât pentru angajator cât și pentru angajați.

 

Mediere

 Cea mai importantă metodă de susținere a unei relații de success este comunicarea.

Ne asumăm rolul de mediatori între partenerii noștri și agențiile din Asia, instituțiile românești dar și cele din țara de reședință a viitorilor angajați. Suntem la curent cu tot ce este nou în domeniu, echipa  noastră  urmând traininguri de specialitate în mod constant pentru a oferi cele mai bune servicii. Comunicăm eficient cu toate părțile implicate în proiect pentru a oferi soluții potrivite la orice tip de situații, indiferent de numărul de muncitori asiatici pe care dorești să îi angajezi. Cu noi este mereu simplu: ne implicăm și obținem rezultate.

Agenția DTH Internațional este formată dintr-o echipă pregătită să susțină și să ușureze procesul de acomodare a muncitorilor din țările asiatice în România. Abordarea personală a procesului de acomodare și integrare a muncitorilor asiatici, precum și în ceea ce privește relația lor cu angajatorii , face să putem garanta succesul întregului proiect  și implicit succesul afacerii dumneavoastră.

Venim în sprijinul diferențelor culturale dintre țara noastră și țările asiatice prin bagajul de informații pe care îl deținem,iar  colegii noștrii din țările asiatice au disponibilitate totală în a se implica în acomodarea muncitorilor în cultura românească,  păstrându-și în același timp și  individualitatea culturală.

Schimbările majore și bine mediate sunt cheia succesului!

Obținere documente

DTH International vine în ajutorul dumneavoastră în ceea ce privește partea de obținere a documentelor necesare.

Echipa DTH International se va ocupa de toate demersurile necesare angajării candidaților selectați. Ne vom ocupa de documentație până în cel mai mic detaliu cu ajutorul împuternicirilor semnate de firma dumneavoastră către noi, care ne vor permite să vă reprezentăm în fața instituțiilor pentru buna desfășurare  și soluționarea eficientă a cerințelor dumneavoastră.

Cunoaștem cadrul legislativ care reglementează șederea și munca cetățenilor străini în România. Ne asumam răspundera pentru obținerea vizelor, obținerea autorizațiilor de muncă și a permiselor de ședere și răspundem contractual pentru îndeplinirea acestor formalități.

Comunicăm cu instituțiile statului român, precum și cu ale statului de reședință aparținând viitorului angajat, cu scopul obținerii documentelor necesare imigrarii:

Formular de contact