Caută
Close this search box.
DTH International

RESTAURANTE

Această piață reprezintă un barometru pentru economie și arată puterea de cumpărare a oamenilor, dincolo de datele statistice.

Restaurantul este o unitate de alimentație publică, care îmbină activitatea de producție cu cea de servire, dar resursa umană necorespunzătoare duce la eșecul oricărei afaceri.

Deficitul de personal, lipsa implicării și a interesului din partea personalului deja angajat, face ca tot mai multe afaceri să fie sortite eșecului. De aceea, oamenii potriviți la locurile potrivite, oamenii responsabili, care valorizează munca, mai ales într-un domeniu cu atât de multe provocări cum este industria HoReCa, vor rămâne întotdeauna un factor esențial al succesului.

Soluția oferită de DTH International este suplinirea deficitului de personal, astfel încât afacerea dumneavoastră să fie una de succes.

Personalul asiatic reprezintă resursa umană potrivită pentru restaurantele cu specific international și nu numai, datorită abilității de a se adapta cu ușurință și dorinței de a evolua.

Așadar, antreprenorii din domeniu găsesc în angajații asiatici sprijinul necesar pentru a le oferi clienților servicii de foarte bună calitate.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri și probe practice pentru a putea surprinde cât mai bine potențialul fiecărui candidat.

Pentru industria restaurantelor, DTH Internațional – agenție de recrutare și plasare forță de muncă, vine în sprijinul dumneavoastră prin plasarea forței de muncă din țările asiatice pe posturi specifice, precum:

Formular de contact

Domeniu: