Caută
Close this search box.
DTH International

MAI MULTE DOMENII

DTH Internațional – agenție de recrutare și plasare a forței de muncă, vă stă la dispoziție în permanență pentru selectarea și plasarea muncitorilor în orice domeniu de activitate.

Folosind un protocol bine stabilit putem selecta candidați pentru orice domeniu de activitate.  Avantajul colaborării dumneavoastră cu agenția DTH Internațional este susținut de conexiunile noastre cu unele dintre cele mai profesionale agenții de recrutare din Asia, colaborare ce ne permite aducerea personalului calificat și necalificat de înaltă calitate pentru orice domeniu de activitate.

Pe baza unor ședințe de consiliere, putem stabili împreună care este profilul candidatului ideal, în funcție de nevoile companiei și să demarăm procesul de recrutare pliat cu exactitate pe dorințele dumneavoastră, indiferent de domeniul de activitate.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Prin cunoștințele din domeniul legislativ și prin conexiunile ce pot facilita procesul de acomodare al muncitorilor, vă stăm la dispoziție pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește afacerea dumneavoastră.

Oferim consultanță și suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare a forței de muncă, atât pentru angajator cât și pentru angajați.

Formular de contact