DTH International

IT&C

Industria IT, ca urmare a expansiunii cunoscute în ultimii ani și în pofida faptului că se numără printre cele mai bine plătite sectoare, a devenit una din multe alte industrii care suportă din ce în ce mai greu deficitul de personal.

Tehnologia este un factor de importanță crucială în zilele noastre, astfel încât ne dorim să venim în sprijinul și ajutorul firmelor din industria IT&C prin plasarea de personal calificat în acest domeniu.

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri, și de asemenea pe bază de probe practice pentru a putea vedea priceperea candidaților.

În acest sens, DTH Internațional vă oferă soluții de personal specializat în domeniul IT&C, pentru următoarele posturi :

Formular de contact

Domeniu: