Caută
Close this search box.
DTH International

HOTELURI

Industria HoReCa reprezintă o piesă  importantă în piramida marilor industrii din întreaga lume.

Industria ospitalității înglobează o multitudine de servicii menite să asigure un ambient plăcut, confortul fizic și psihic, siguranța precum și satisfacerea pretențiilor culinare ale oaspeților. Acest cumul de servicii oferite determină angrenarea unui număr foarte mare de oameni, ceea ce a făcut ca, de-a lungul timpului, să apară discrepanțe între necesarul de personal în acest domeniu și disponibilitatea pieței interne de a satisface respectivul necesar.

Rezolvarea  acestei probleme stringente din  industria ospitalității vă este oferită de DTH Internațional, care vă stă la dispoziție cu soluții de recrutare conform nevoilor dumneavoastră,  identificând și exploatând cea mai bună oportunitate pentru ca  afacerea dumneavoastră să se dezvolte conform aspirațiilor.

Scopul agenției noastre este acela de a oferi asistență locală și de a deveni soluția completă de care aveți nevoie, iar în drumul nostru alături de dumneavoastră garantăm implicarea, transparența, cooperarea și reușita.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri și probe practice pentru a putea surprinde cât mai bine potențialul fiecărui candidat.

Pentru industria hotelieră, DTH Internațional – agenție de recrutare și plasare forță de muncă, vine în sprijinul dumneavoastră prin plasarea forței de muncă din țările asiatice pe posturi specifice, precum:

Formular de contact

Domeniu: