Caută
Close this search box.

Despre noi

DTH INTERNAȚIONAL – SOLUȚIA SUCCESULUI TĂU

DTH INTERNAȚIONAL

Alături de dumneavoastră pe calea succesului!

DHT INTERNAȚIONAL este o companie de recrutare, selectare și plasare forță de muncă ce vine în sprijinul antreprenorilor prin eficacitatea soluțiilor puse la dispoziție, în vederea acoperirii deficitului de personal, astfel încât, prin plasarea „omului potrivit la locul potrivit”, ascensiunea și succesul afacerii acestora să fie garantat.

DTH Internațional

O alegere înțeleaptă

DTH INTERNAȚIONAL

Compania noastră, prin profesionalismul echipei de specialiști în domeniul recrutării și plasării forței de muncă, este promotorul unei acțiuni majore de revigorare a pieței autohtone de resurse umane.

Echipa noastră lucrează pentru a oferi soluții de calitate pentru ocuparea forței de muncă, ajutându-vă astfel să găsiți angajații potriviți nevoilor dumneavoastră.

Obiectivul nostru principal este acela de a ne asigura că partenerii noștri își pot dezvolta cu succes afacerea, menținând permanent un avantaj competitiv real față de companiile concurente, ca rezultat direct al soluțiilor de înaltă calitate pe care le punem la dispoziție.

Ne asigurăm că locurile de muncă vacante sunt ocupate în cel mai scurt timp posibil, utilizând serviciile eficiente ale rețelei noastre de obținere personal asiatic calificat și necalificat.

”Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul”.

Henry David Thoreau

DTH INTERNAȚIONAL – companie de recrutare, selectare și plasare forță de muncă, are ca scop principal oferirea asistenței locale, alături de o gamă largă de servicii:

Dispunem de personal care se va putea deplasa în țară o dată pe lună pentru a discuta cu muncitorii și pentru a verifica cazarile (pentru grupurile ce depășesc un anumit număr de persoane).

Oferim intermediere de angajare în Romania, atât pentru personalul calificat, cât și pentru cei necalificați.

Oferim soluții complete de recrutare și plasare personal.

Identificăm nevoile clienților, creăm împreună profilul candidatului ideal, astfel încât selecția să fie eficientă.

Oferim servicii și suport permanent pe toata durata contractului de munca încheiat cu clientul și suport în consolidarea relației angajator-angajat.

Cunoaștem cadrul legislativ care reglementează șederea și munca cetățenilor străini în România.

Ne implicăm activ atât în relația cu clientul, cât și cu candidații selectați. Urmărim împlinirea nevoilor și atingerea succesului pentru ambele părți.

Secretul succesului este constanța cu care-ți urmărești scopurile