Caută
Close this search box.
DTH International

CURĂȚENIE / MENAJ

Doriți ca afacerea dumneavoastră în domeniul curățeniei să progreseze rapid, iar succesul să fie garantat?

Noi suntem soluția!

La numai un click distanță, găsiți cele mai bune soluții și oportunități în cadrul agenției DTH Internațional.

 Suntem aici pentru a vă oferi tot suportul necesar în ceea ce privește asigurarea personalului necesar desfășurării activității dumneavoastră la cele mai înalte standarde.

O curațenie temeinică și de durată este rezultatul muncii nu doar a unor oameni cu experiență, ci și a unor oameni pasionați de lucrul bine făcut.

DTH Internaționl vă vine în ajutor oferindu-vă posibilitatea angajării unor oameni cu experiența si pregatirea necesare în oferirea serviciilor de curațenie profesionale și întreținere pentru o multitudine de spații, cum ar fi clădiri de birouri, spații comerciale, școli, gradinițe, cabinete medicale, târguri și expoziții , instituții publice, etc.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Piața de recrutare a forței de muncă din Nepal, Sri Lanka, India, Maroc etc., pentru acest domeniu, este foarte ofertantă, astfel încât vă putem pune la dispoziție echipe de curățenie profesională cu cel mai înalt grad de pregătire, onestitate, dedicare, încredere și grijă la detalii.

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri.

În ceea ce privește domeniul curățeniei, agenția noastră de recrutare vă pune la dispoziție forță de muncă din țările asiatice pe posturi specifice, precum:

Formular de contact

Domeniu: