Caută
Close this search box.
DTH International

Croitorie

Industria textilă din Romania este extrem de variată și în plină expansiune.

Din păcate, prin renunțarea la școlile și liceele profesionale s-a creat un deficit de angajați în domeniu, astfel încât Asociația Industriei Textile din Romania susține că o mare problemă o reprezintă lipsa forței de muncă adecvat calificată sau a persoanelor dornice să se califice la locul de muncă. La aceasta se mai adaugă și migrarea forței de muncă în străinătate.

Soluția oferită de DTH Internațional este suplinirea deficitului de personal astfel încât afacerea dumneavoastră să fie una de succes.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Pentru industria textilă, DTH Internațional vine în sprijinul dumneavoastră prin recrutarea și plasarea forței de muncă din țările asiatice pe posturi specifice, precum:

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri și probe practice pentru a putea surprinde cât mai bine potențialul fiecărui candidat.

Formular de contact

Domeniu: