Caută
Close this search box.
DTH International

CONSTRUCȚII

Simbolistica proprietății și a unei societăți dezvoltate este creionată de infrastructură și de clădirile existente.

Industria construcțiilor este foarte ofertantă dar, în același timp, și o industrie foarte greu de gestionat datorită multitudinii factorilor ce converg pentru realizarea cu success a proiectelor din acest domeniu.

Locurile de muncă din domeniul construcțiilor, deși oferă mari recompense, implică și un grad ridicat de risc, astfel încât alegerea personalului presupune o foarte mare responsabilitate din partea angajatorului.

Nu trebuie omis nici faptul că succesul oricărei companii va depinde de calitatea angajaților. Acest lucru înseamnă de asemenea, că angajarea unui candidat nepotrivit poate avea efecte dăunătoare asupra întregii echipe și asupra companiei.

Din acest motiv, DTH Internațional tratează cu maximă responsabilitate și seriozitate procesul de recrutare și plasare a forței de muncă din străinătate, procedura noastră de recrutare fiind una deosebit de elaborată, direct proporțională cu succesul proiectelor în care compania dumneavoastră alege să colaborăm.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Candidații selectați de noi dețin calificările, experiența și abilitățile de bază necesare pentru a îndeplini cerințele companiei dumneavoastră, iar DTH Internațional urmărește   îndeaproape o strategie de angajare inteligentă, oferind întotdeauna soluții rapide și eficiente ce vă garantează succesul.

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

Pentru industria construcțiilor, DTH Internațional– agenție de recrutare și plasare forță de muncă din Asia, vă poate veni în ajutor cu muncitori calificați pentru următoarele posturi specifice:

Formular de contact

Domeniu: