Caută
Close this search box.
DTH International

CAFENELE / BARURI

Cafenelele și barurile sunt o altă componentă a industriei HoReCa, ce se numără printre cele mai mari industrii ale lumii. Acest domeniu al cafenelelor și al barurilor, se bucură de o continuă creștere a numărului de afaceri deschise, organizând cadrul perfect pentru activitățile preferate ale oamenilor, respectiv relaxare și socializare.

Muncitorii asiatici reprezintă soluția rapidă la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HoReCa.

Cu cât petreceți mai mult timp cu recrutarea candidaților pentru un post, cu atât mai mult va suferi compania dumneavoastră. Fiecare post care rămâne neocupat înseamnă și pierderi financiare.

Pricepere, seriozitate și profesionalism. Acestea sunt cele mai importante calități de care dau dovada muncitorii din Asia pentru cafenele sau baruri, pe tot parcursul contractelor lor cu angajatorii români.

DTH Internațional vă oferă asistență și suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri și probe practice (unde este cazul) pentru a putea surprinde cât mai bine potențialul fiecărui candidat.

DTH Internațional vine în sprijinul dumneavoastră prin recrutarea și plasarea forței de muncă din țările asiatice pe posturi specifice, precum:

Formular de contact

Domeniu: