Caută
Close this search box.
DTH International

ASISTENȚĂ / ÎNGRIJIRE

Grija față de persoane este ceea ce ne apropie, ceea ce ne menține umani și empatici. Ne dorim de cele mai multe ori ca celor dragi nouă să nu le lipsească nimic. Ocrotirea este un semn de recunoștință ce deseori îl putem oferi pentru a arăta că ne pasă, că suntem alături de ei indiferent de modalitatea găsită.

Industria asistenței/îngrijirii este un domeniu ce în mod constant are nevoie de personal calificat, oameni care să ne ofere siguranță prin pregătirea și experiența acumulată, implicit prin calitatea serviciilor oferite. Din această industrie face parte o gamă largă de facilități de îngrijire, printre care se pot enumera centrele de bătrâni, de copii, centrele medicale etc.

DTH Internațional acordă maximă implicare și atenție acestui domeniu, oferindu-vă sprijinul pe toate planurile, începând cu identificarea nevoilor dumneavoastră și până la plasarea celui mai pregătit personal în acest domeniu atât de sensibil. Liniștea și mulțumirea clienților noștri sunt doi factori prioritari în desfășurarea activității noastre, astfel încât garantăm calitatea serviciilor oferite de noi .     

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri.

 În ceea ce privește personalul calificat pentru acest domeniu, recrutarea forței de muncă din Nepal, Sri Lanka, India etc., se poate realiza pentru următoarele poziții:

Formular de contact

Domeniu: