Caută
Close this search box.
DTH International

AGRICULTURĂ

Agricultura este o ramură importantă a oricărei economii, cu funcţii dintre cele mai diverse: biologice, sursă principală de activitate economică şi de utilizare a forţei de muncă, factor ecologic de protecţie a mediului ambiant şi de luptă împotriva deşertificării în multe zone ale Terrei, un mod de viaţă, o tradiţie tehnică şi culturală, nu în ultimul rând, agricultura este o civilizaţie.

În România, agricultura continuă să aibă un statut deosebit de important, deşi parcurge cel mai profund proces de restructurare de proprietate şi sistem de exploatare.

Agricultura reprezintă o compilație între arta cultivării plantelor și arta creșterii animalelor, iar factorul uman are o importanță deosebită în menținerea dar mai ales în dezvoltarea acesteia.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională.

Selectarea se face pe bază de interviuri.

DTH International

Recrutarea se face conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru va întocmi împreună cu dumneavoastră fișa angajatului ideal pentru fiecare post dorit, pentru ca selectarea și plasarea muncitorilor asiatici să se desfășoare conform standardelor dumneavoastră și a legislației în vigoare.

Recrutăm personal cu experiență vastă, inclusiv experiență internațională. Selectarea se face pe bază de interviuri .

În ceea ce privește această industrie, DTH Internațional – agenția noastră de recrutare forță de muncă din Asia, vă poate veni în ajutor cu muncitori calificați pentru următoarele posturi:

Formular de contact

Domeniu: